Läxhjälp I hemmet

Högre betyg
Ökad motivation
Starkare studieteknik

Läs mer

Gratis tips & skolhjälp

Guider
Studieteknik
Högskoleprovet

Gå till guide

Estudia

Vi på Estudia har från första stunden haft ambitionen att alltid vara bäst på det vi gör. Genom att endast erbjuda matematikundervisning har vi lyckats bygga upp omfattande erfarenhet och kunskap om hur undervisning i matematik genomförs på ett effektivt sätt. För att kunna möta vår ambition fokuserar vi på att förstå varje elevs behov och vi anpassar alltid undervisningen därefter. Därtill har vi alltid letat och kommer alltid leta efter nya medarbetare som har mycket goda kunskaper i matematik och nya idéer om hur vår undervisning kan genomföras på ett ännu bättre sätt. Ta en titt på hemsidan www.estudia.se för mer information om oss!

Syfte

Sidans syfte är att vara en resurs till allt som har med skolan att göra, kunna erbjuda information och vara ett stöd till läxor och läxläsning.

Prov snart?
Läxhjälp.nu är en gratistjänst skapad av Allakando för skolhjälp på Internet. Men inför läxor och prov kan det vara skönt med en egen lärare som sitter ner med dig i lugn och ro som går igenom det man behöver kunna. Vi erbjuder allt från klippkort till kontinuerliga träffar. Via läxhjälp.nu får du även ett prova-på-tillfälle där du kan få uppleva privatundervisningen. Kommer du i kontakt med oss via läxhjälp.nu får du automatiskt denna förmån. Vi hörs och lycka till i skolan!
+ Kom igång med prova-på-tillfälle
Ring upp mig Jag vill ha ett prisförslag
Ring upp mig

Ditt telefonnummer

Jag vill ha ett prisförslag

Din mailadress

Ditt telefonnummer

Övriga upplysningar