Läxhjälp I hemmet

Högre betyg
Ökad motivation
Starkare studieteknik

Läs mer

Gratis tips & skolhjälp

Guider
Studieteknik
Högskoleprovet

Gå till guide

Guide för att skriva debattartikel

Senaste tillskottet i vår samling av guider för olika typer av svensktexter är hur man skriver en debattartikel. Debattartiklar är ett viktigt uttrycksmedel för att säga vad man Det finns t om exempel pa spel dar taket for en enda satsning Netin parhaat peliautomaatit eivat jata kylmaksi. ar uppat 100 000 kr!Idag finns aven videoslots och pa vilka du kan satsa betydande belopp. tycker och övertyga läsaren om att man har rätt. Då det kan bli viktigt. att kunna debattera och argumentera för sin online åsikt är det en vanlig uppgift i skolan att just skriva en debattartiklar, och för att det ska bli bra är det en del saker man ska tänka på. Här hittar du vår mall för en debattartikel.

Syfte

Sidans syfte är att vara en resurs till allt som har med skolan att göra, kunna erbjuda information och vara ett stöd till läxor och läxläsning.

Prov snart?
Läxhjälp.nu är en gratistjänst skapad av Allakando för skolhjälp på Internet. Men inför läxor och prov kan det vara skönt med en egen lärare som sitter ner med dig i lugn och ro som går igenom det man behöver kunna. Vi erbjuder allt från klippkort till kontinuerliga träffar. Via läxhjälp.nu får du även ett prova-på-tillfälle där du kan få uppleva privatundervisningen. Kommer du i kontakt med oss via läxhjälp.nu får du automatiskt denna förmån. Vi hörs och lycka till i skolan!
+ Kom igång med prova-på-tillfälle
Ring upp mig Jag vill ha ett prisförslag
Ring upp mig

Ditt telefonnummer

Jag vill ha ett prisförslag

Din mailadress

Ditt telefonnummer

Övriga upplysningar