Läxhjälp I hemmet

Högre betyg
Ökad motivation
Starkare studieteknik

Läs mer

Gratis tips & skolhjälp

Guider
Studieteknik
Högskoleprovet

Gå till guide

Konferens i Göteborg med Chalmers Konferens & Restauranger

Chalmers Konferens & Restauranger i Göteborg är framför allt kända för deras moderna konferensanläggningar och konferensrum i Göteborg. Och inte sällan får även mat och service beröm. Chalmers Konferens & Restauranger har två möjligheter för er konferens i Göteborg och jobbar, som namnet avslöjar, i samarbete med Chalmers och har både konferenslokaler vid vattnet på Lindholmen, men också centralt nära Avenyn. Detta samarbete bistår dessutom med en trygghet och djupt rotade värderingar för en grön tillväxt.

Chalmers konferens logga

När det kommer till konferenser är det A och O att hela företagseventet sker på ett seriöst och genomarbetet sätt. Det som händer på konferensen är oftast viktiga för hela företagskulturen och nya, likaså gamla, samarbetspartners. Chalmers Konferens & Restauranger i Göteborg har en stabil grund att stå på och har från dag ett kunnat fokusera på långsiktiga satsningar och slutmål. Något som genomlyses vid besök av lokalerna.

Det finns även en rad kreativa och färgstarka evenemang och således också möjlighet till detta utbud för speciella tillfällen. Med två olika anläggningar är utbudet av konferensrum stort och valmöjligheterna flera.

konferenshall_dukning lsp-1356

20160425_001_01d_024_bw-1024x683

Besök hemsidan för mer information.

Syfte

Sidans syfte är att vara en resurs till allt som har med skolan att göra, kunna erbjuda information och vara ett stöd till läxor och läxläsning.

Prov snart?
Läxhjälp.nu är en gratistjänst skapad av Allakando för skolhjälp på Internet. Men inför läxor och prov kan det vara skönt med en egen lärare som sitter ner med dig i lugn och ro som går igenom det man behöver kunna. Vi erbjuder allt från klippkort till kontinuerliga träffar. Via läxhjälp.nu får du även ett prova-på-tillfälle där du kan få uppleva privatundervisningen. Kommer du i kontakt med oss via läxhjälp.nu får du automatiskt denna förmån. Vi hörs och lycka till i skolan!
+ Kom igång med prova-på-tillfälle
Ring upp mig Jag vill ha ett prisförslag
Ring upp mig

Ditt telefonnummer

Jag vill ha ett prisförslag

Din mailadress

Ditt telefonnummer

Övriga upplysningar