Läxhjälp I hemmet

Högre betyg
Ökad motivation
Starkare studieteknik

Läs mer

Gratis tips & skolhjälp

Guider
Studieteknik
Högskoleprovet

Gå till guide

Uplus Tutoring

Uplus Tutoring on Suomessa toimiva koulutuspalveluja tarjoava yritys. Uplus järjestää yksityisopetusta aineessa kuin aineessa, kaiken ikäisille oppijoille. Yksityisopetuksen lisäksi yritys järjestää abikursseja ja pääsykoevalmennusta.

Yksityisopetuksen tarkoitus on helpottaa arkeasi. Yhdessä tuutorin kanssa opiskelu tekee koulunkäynnistä hauskempaa ja tehokkaampaa.

Privatundervisning med U+ är lösningen för dig som vill ha mera flyt i studierna. Hos oss får du en egen tutor, som hjälper dig att skärpa studietekniken och förklarar saker så att du säkert förstår. Oberoende om du vill höja dina vitsord i något ämne, preppar inför studentskrivningarna i matematik, eller annars bara vill lära dig mer, är privatundervisning ett flexibelt och effektivt alternativ.

Gå in på vår hemsida på www.uplus.fi för att veta mer!

Syfte

Sidans syfte är att vara en resurs till allt som har med skolan att göra, kunna erbjuda information och vara ett stöd till läxor och läxläsning.

Prov snart?
Läxhjälp.nu är en gratistjänst skapad av Allakando för skolhjälp på Internet. Men inför läxor och prov kan det vara skönt med en egen lärare som sitter ner med dig i lugn och ro som går igenom det man behöver kunna. Vi erbjuder allt från klippkort till kontinuerliga träffar. Via läxhjälp.nu får du även ett prova-på-tillfälle där du kan få uppleva privatundervisningen. Kommer du i kontakt med oss via läxhjälp.nu får du automatiskt denna förmån. Vi hörs och lycka till i skolan!
+ Kom igång med prova-på-tillfälle
Ring upp mig Jag vill ha ett prisförslag
Ring upp mig

Ditt telefonnummer

Jag vill ha ett prisförslag

Din mailadress

Ditt telefonnummer

Övriga upplysningar