Konferens i Göteborg med Chalmers Konferens & Restauranger
9 av 10 höjer betygen Få personlig läxhjälp

Vill du ta dina betyg till nästa nivå? En certifierad privatlärare hjälper dig att få en djupare förståelse i ämnena och förbättra studieteknik och planering.

Läs mer

Konferens i Göteborg med Chalmers Konferens & Restauranger

Chalmers Konferens & Restauranger i Göteborg är framför allt kända för deras moderna konferensanläggningar och konferensrum i Göteborg. Och inte sällan får även mat och service beröm. Chalmers Konferens & Restauranger har två möjligheter för er konferens i Göteborg och jobbar, som namnet avslöjar, i samarbete med Chalmers och har både konferenslokaler vid vattnet på Lindholmen, men också centralt nära Avenyn. Detta samarbete bistår dessutom med en trygghet och djupt rotade värderingar för en grön tillväxt.

När det kommer till konferenser är det A och O att hela företagseventet sker på ett seriöst och genomarbetet sätt. Det som händer på konferensen är oftast viktiga för hela företagskulturen och nya, likaså gamla, samarbetspartners. Chalmers Konferens & Restauranger i Göteborg har en stabil grund att stå på och har från dag ett kunnat fokusera på långsiktiga satsningar och slutmål. Något som genomlyses vid besök av lokalerna.

Det finns även en rad kreativa och färgstarka evenemang och således också möjlighet till detta utbud för speciella tillfällen. Med två olika anläggningar är utbudet av konferensrum stort och valmöjligheterna flera.

Besök hemsidan för mer information.

Kontakta oss nu för mer information

Kom igång med läxhjälp idag!

Läxhjälp.nu logotyp

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Personlig privatlärare
  • Läxhjälp i hela Sverige
  • Läxhjälp hemma eller online
  • Läxhjälp för alla nivåer
  • Börja med en prova-på-lektion
  • Ingen bindningstid
  • 9 av 10 når sina studiemål
  • Nöjdhetsgaranti