Pedagogisk barnvakt i Malmö
9 av 10 höjer betygen Få personlig läxhjälp

Vill du ta dina betyg till nästa nivå? En certifierad privatlärare hjälper dig att få en djupare förståelse i ämnena och förbättra studieteknik och planering.

Läs mer

Pedagogisk barnvakt i Malmö

Det blir allt vanligare att familjer tar hjälp av myNanny barnvakt Malmö för att få avlastning i vardagen. På senare tid har det även blivit vanligare att familjer önskar pedagogiska moment i barnpassningen, något som företaget myNanny erbjuder.

På senare år har marknaden för barnpassning växt kraftigt. Många familjer ser det som helt naturligt att ta hjälp av en erfaren barnvakt, i syfte att minska stressen och kunna hinna med alla vardagsbestyr. Det kan handla om att få hjälp med hämtning och lämning, få avlastning en kväll i veckan eller kunna ta in hjälp vid enstaka tillfällen då och då.

Genom att ta hjälp av en utbildad och kunnig barnvakt, så kan du som förälder också få mer tid över till annat. Det är viktigt att man som förälder också ser till att ta sig tid för sådant man vill göra, men kanske inte alltid brukar hinna med. Det kan vara träning, att umgås med vänner eller att ha möjligheten att stanna kvar lite senare på jobbet i intensiva perioder. Möjligheten att göra sådant leder till större frihet och egenmakt, vilket kommer göra att du också blir bättre i ditt föräldraskap.

Företaget myNanny är en välrenommerad aktör, som har under många års tid tillhandahållit tjänsten – barnvakt i Malmö. Bolaget har särskilt profilerat sig genom sin noggranna rekryteringsprocess – av flera tusen sökande är det bara ett fåtal som får tjänsten. De personer som går vidare från intervju får sedan genomgå en av branschens mest omfattande bakgrundskontroller – som sträcker sig långt längre än bara en kontroll av sökandens belastningsregisterutdrag. Allt detta för att säkerställa kvalitet och trygghet i barnpassningen.

Dotterorganisationen till myNanny heter NannyPoppins. Dit kan du också vända dig när du vill ha hjälp utav en utbildad, certifierad och professionell nanny – NannyPoppins barnvakt Malmö.

Pedagogisk barnpassning i Malmö

För många familjer är det viktigaste med en barnvakt att den är trygg, närvarande och omsorgsfull i sin gärning. Men det har på senare tid blivit allt vanligare att familjer i Malmö vill att barnpassningen även ska ha en pedagogisk inriktning. myNanny erbjuder pedagogisk barnvakt i Malmö – det vill säga barnvakter med särskild pedagogisk erfarenhet och kompetens. Skatteverket tillåter att en barnvakt för en familj som beviljats RUT-avdrag för barnpassningen, kan bistå barnet eller barnen med läxläsning eller liknande under en mindre del av tiden.

Kontakta oss nu för mer information

Kom igång med läxhjälp idag!

Läxhjälp.nu logotyp

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Personlig privatlärare
  • Läxhjälp i hela Sverige
  • Läxhjälp hemma eller online
  • Läxhjälp för alla nivåer
  • Börja med en prova-på-lektion
  • Ingen bindningstid
  • 9 av 10 når sina studiemål
  • Nöjdhetsgaranti