Läxhjälp i engelska

Välj bland utbildade privatlärare för läxhjälp i engelska från några av Sveriges största läxhjälpsföretag! Vi erbjuder läxhjälp i engelska på alla nivåer och för alla årskurser. Om du inte hittar rätt privatlärare för läxhjälp i engelska för dig nedan, kan du också kontakta våra experter för hjälp!

Årskurs:Visar alla
Årskurs:
Ämne:Engelska
Ämne:

Så fungerar vår läxhjälp i engelska

 • Läxhjälp engelska

  1 Gör en intresseanmälan

  Välj en studiecoach eller be oss hjälpa dig, så återkommer experter på Allakando, SmartStudies eller HPAkademin till dig!

 • Prova läxhjälp i engelska

  2 Prova läxhjälp i engelska

  Träffa din studiecoach för en prova-på-lektion utan bindning! Ni märker snabbt om ni är en bra match för varandra.

 • Privat läxhjälp engelska

  3 Nå toppresultat i skolan

  Fortsätt med effektiv läxhjälp i engelska där ni fokuserar på precis det du behöver för att nå dina mål — 9 av 10 höjer betygen!

Läxhjälp i engelska

Läxhjälp i engelska där du väljer din egen privatlärare

Välkommen till läxhjälp.nu! Hos oss kan ni få hjälp med att hitta en personlig studiecoach i engelska oavsett nivå. Ni får både en duktig pedagog och en mentor som kan motivera.

Mer än bara läxhjälp i engelska

En privatlärare i engelska kan hjälpa elever få högsta möjliga betyg på prov och inlämningar. Utöver detta hjälper en studiecoach även till med att hitta tryggheten i att tala, läsa och skriva på engelska. En privatlärare i engelska är en motiverande förebild som hjälper till att lära ut om god studieteknik och studieplanering.

En privatlärare i engelska kan ge helt skräddarsydd läxhjälp, men även nå fram på det personliga planet — vilket är avgörande för att bygga för motivation och studieglädje.

Vi hjälper dig att hitta läxhjälp i engelska

På läxhjälp.nu kan du bläddra bland flera av våra studiecoacher i Sverige. Du kan även be någon av våra experter hjälpa dig att välja bland vår databas med 5 000+ utbildade privatlärare, så att du får precis den pedagog som passar dig bäst för läxhjälp i engelska.

Läxhjälp i engelska

Läxhjälp i engelska och flera andra ämnen

Vi har tillgång till tusentals privatlärare i hela Sverige som kan hjälpa er att nå studiemålen på rekordtid –oavsett om det är i engelska eller i något annat ämne.

 • Alltid en personlig privatlärare
 • Skräddarsydd läxhjälp som höjer betygen
 • Hitta studieglädjen och slipp stressen
Läxhjälp matte

Få mattehjälp, oavsett årskurs och nivå. Våra privatlärare förklarar så att just du förstår!

Mattehjälp

Få hjälp i matematik av en av våra noggrant utvalda privatlärare. Kontakta oss nu!

Läxhjälp Svenska

Hitta läslusten, bli en fena på att skriva och utöka ditt ordförråd. Kontakta oss för läxhjälp i svenska!

Läxhjälp Svenska

Få hjälp i svenska av en av våra noggrant utvalda privatlärare. Kontakta oss nu!

Läxhjälp Engelska

Få högre betyg genom att stärka din engelska i såväl tal och skrift som läsning. Kontakta oss för läxhjälp i engelska!

Läxhjälp Engelska

Få hjälp i engelska av en av våra noggrant utvalda privatlärare. Kontakta oss nu!

Läxhjälp Naturkunskap

Få läxhjälp i kemi, fysik, biologi och/eller teknik. Finns för alla nivåer, från grundskola och gymnasium till universitetsnivå.

Läxhjälp Naturvetenskap

Få hjälp i naturvetenskap av en av våra noggrant utvalda privatlärare. Kontakta oss nu!

Läxhjälp samhällsvetenskap

Få läxhjälp i geografi, historia, samhällskunskap, religion, ekonomi, juridik, psykologi och mycket mer!

Läxhjälp samhällsvetenskap

Få hjälp i samhällsvetenskap av en av våra noggrant utvalda privatlärare. Kontakta oss nu!

Läxhjälp Språk

Få läxhjälp i spanska, tyska, franska, italienska, japanska och/eller kinesiska.

Läxhjälp Språk

Få hjälp i moderna språk av en av våra noggrant utvalda privatlärare. Kontakta oss nu!

Mattehjälp
matematik

Välj ämne

Läxhjälp Svenska
svenska

Välj ämne

Läxhjälp Engelska
engelska

Välj ämne

Läxhjälp Naturvetenskap
naturvetenskap

Välj ämne

Läxhjälp samhällsvetenskap
samhällsvetenskap

Välj ämne

Läxhjälp Språk
moderna språk

Välj ämne

Familjer om vår läxhjälp i engelska

Benjamin Wikström Om vår läxhjälp i engelska

”Smidig och professionell hjälp! Efter väldigt kort tid har vi redan kommit igång med en privatlärare i engelska.”

Irina Kerkkonen Om vår läxhjälp i engelska

”Vi kontaktade läxhjälp.nu och blev fantastiskt bemötta! Deras experter är lyhörda och otroligt hjälpsamma.”

Ayla Kaplan Om vår läxhjälp i engelska

”Vår son är så glad och nöjd med sin studiecoach i engelska. Hon är pedagogisk, hjälpsam och extremt kunnig!”

Paul Auer Om vår läxhjälp i engelska

”Oj vilken skillnad en privatlärare kan göra! På väldigt kort tid har min dotter blivit så mycket bättre på engelska. Imponerad!”

Lotta Jansson Om vår läxhjälp i engelska

”Vår privatlärare i engelska har hjälpt vår dotter med läslusten, skrivkunnigheten och talet. Vi är så nöjda och tacksamma! Rekommenderar starkt!”

Vanliga upplägg för läxhjälp i engelska

Läxhjälp i engelska vid behov

Denna form av privatundervisning lämpar sig bäst inför exempelvis prov och inlämningar, eller för att kunna ha en privatlärare tillgänglig när stöd behövs. Upplägget fungerar som ett klippkort med ett visst antal timmar läxhjälp.

Från 399 kr/t

Vårt mest populära alternativ

Löpande läxhjälp i engelska

Vårt mest populära alternativ. Sker vanligtvis med en eller två lektioner i veckan på 90-120 minuter per tillfälle. Kontinuerlig läxhjälp ger ökad struktur och absolut bäst resultat, både på kort och lång sikt.

Från 399 kr/t

Intensiv läxhjälp i engelska

Passar bäst vid kortare punktinsatser, såsom inför tentor och prov i enskilda kurser eller inför nationella proven. Få undervisning hur ofta du vill och under kortare eller längre sessioner och nå ditt mål!

Från 399 kr/t

Vanliga frågor om vår läxhjälp i engelska

Kan jag välja min egen studiecoach?

Ja självklart! På läxhjälp.nu kan du bläddra bland erfarna och certifierade privatlärare som kan ge läxhjälp i engelska skräddarsydd efter just dig.

Kan jag få läxhjälp i engelska oavsett årskurs?

Absolut! Våra studiecoacher har väldigt goda ämneskunskaper i engelska och kan hjälpa dig med läxhjälp oavsett om du läser på grundskolan, gymnasiet eller Universitetet.

Finns er läxhjälp i engelska i hela landet?

I samarbete med våra partnerorganisationer har vi tillgång till tusentals privatlärare i hela Sverige. Detta innebär att du kan få läxhjälp i engelska oavsett om du bor i en storstad eller ute på landsbygden.

Var kan jag träffa min privatlärare i engelska?

Läxhjälp i engelska kan ges på flera olika sätt. Exempelvis kan du få studiehjälp i hemmet, online eller på valfri plats. Det bästa är tt ni väljer helt själva och kan även kombinera!

Vad kostar er läxhjälp i engelska?

Priset för läxhjälp i engelska varierar beroende på vilket upplägg ni väljer. Bland annat beror det på hur ofta ni har läxhjälpen och hur långa lektionerna är. Gemensamt är att alla priser börjar från 399 kronor per timme, kontakta oss för ett gratis prisförslag för skräddarsydd läxhjälp i engelska!

Förbättra resultaten med läxhjälp i engelska

Det är viktigt att du kommer igång snabbt med läxhjälp. När du vet att det går trögt så tjänar du på att snarast möjligast kontakta oss för att få privatundervisning av en person som vet hur man lär ut. Det är aldrig särskilt klokt att vänta och tänka att det löser sig. Om det är svårt just nu så lär det inte bli lättare av att du stoppar huvudet i sanden och låtsas som att det regnar.

Men om du istället kommer igång med privatlektioner som ser till att du övar upp din förmåga och att ditt självförtroende ökar så kan du snart se stor skillnad. Många gånger så är det just självförtroendet som sviker. Du behöver få det bevisat för dig att du absolut kan lära dig engelska och använda språket. Du kan komma att märka att du faktiskt kan så mycket mer än du trodde.

Vanliga lektioner i engelska blir mycket mer intressanta då du hänger med. Tack vare att du får privatundervisning i engelska så får du ut mer av undervisningen. Du vågar delta och känner också att det blir roligare att vara med på lektioner som tidigare kändes så jobbiga.

Få bättre betyg, studieteknik och motivation

Det är väldigt viktigt att planera läxhjälp i engelska på ett bra sätt. En privatlärare i engelska från någon av våra samarbetsorganisationer kommer att visa dig en metod som är unik. Metoden inkluderar målsättningar med tydliga planer så du vet vad du ska hinna med och när. Redan från starten av läxhjälpen så följer ni planen och på så vis så kan du vara säker på att du kommer att hinna med de mål som sätts upp. Det är även vanligt att det till och med blir tid över för fördjupning. Det är inte så dumt då du antagligen kommer att uppleva engelska som ett ämne som blir så otroligt intressant då du äntligen greppar det.

En privatlärare hjälper inte bara till med att hjälpa elever få ökad förståelse för de engelska språket, utan elever lär sig även om god studieteknik och studieplanering. Läxhjälp i engelska lägger även mycket fokus på att öka elevens motivation och stärka självförtroendet!

En av de största i Sverige på läxhjälp

Läxhjälp.nu samlar privatlärare i engelska från några av Sveriges största läxhjälpsföretag. 26 000+ får årligen hjälp till bättre studieresultat med våra samarbetspartners. Läs gärna mer om Allakando läxhjälp engelska, SmartStudies läxhjälp engelska och hjälp med högskoleprovet från HPAkademin.

Kontakta oss nu för läxhjälp i engelska

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig

Läxhjälp.nu logotyp

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Läxhjälp i engelska
 • Läxhjälp i hela Sverige
 • Läxhjälp hemma eller online
 • Läxhjälp för alla nivåer
 • Börja med en prova-på-lektion
 • Ingen bindningstid
 • 9 av 10 når sina studiemål
 • Nöjdhetsgaranti