Läxhjälp Pris
9 av 10 höjer betygen Få personlig läxhjälp

Vill du ta dina betyg till nästa nivå? En certifierad privatlärare hjälper dig att få en djupare förståelse i ämnena och förbättra studieteknik och planering.

Läs mer

Läxhjälp Pris

Att få hjälpen som du behöver för att klara dina studier ska inte kosta för mycket. Man ska inte behöva betala en förmögenhet för att få privatundervisning som gör skillnad.

Utbildningsorganisationerna Allakando och SmartStudies erbjuder läxhjälp över hela Sverige, men är mest verksamma i storstäderna Stockholm, Göteborg och Malmö. Deras läxhjälp pris kan variera, men priserna är rättvisa för läraren och för dig.

Något som är väldigt viktigt att tänka på är vad det kostar att inte ta läxhjälpen. Just nu så kanske ett sämre betyg inte spelar så stor roll för dig. Men det är ju något som kan komma att förändras då du kommer på vad du vill göra med ditt liv och måste komma in på en specifik utbildning.

En investering i framtiden

Med en privatlärare så kommer du att investera i din framtid. Man kan säga att dina framtidsplaner ingår i det läxhjälp pris du får då de blir lättare att genomföra när du får ett bra betyg och klarar dina kurser. Mattehjälp och annan studiehjälp är inte bara viktig för att du ska höja betygen. Det är rätt så vanligt att den som får hjälp av oss inser att den påverkar resultaten i flera ämnen.

Med vår privatundervisning så lär du dig mer än ämnet du studerar. Du kommer också att få verktyg för planering och målsättning. Med läxhjälp så lär du dig att ta kontrollen över dina studier. Det spelar ingen roll om du senare kommer att plugga samma ämne eller något annat. När du har lärt dig hur du sätter upp mål och når dem så är det något som du kan göra om och om igen. Det är den bästa investering du kan göra i din framtid!

Läxhjälp priser som är vettiga

Vi tycker att priset för läxhjälp ska vara vettigt. Det här är verkligen en stor hjälp både för dig och för privatläraren som ska ge undervisningen. Den som ska lära ut behöver ju också känna en mening med detta. Våra lärare är personer som ser en stor mening med att hjälpa elever att förstå, men de behöver givetvis också få bra betalt för detta.

Läxhjälp pris — kan kostnaden variera?

Det finns många faktorer som räknas in i läxhjälp pris. Du kanske behöver hjälp en gång per vecka. Någon annan elev vill ha hjälp fler gånger i veckan och gärna i mer än 1 h. En annan elev vill ha läxhjälp mer sporadiskt. Det finns alla möjliga upplägg och förfrågningar vilket gör att det inte alltid finns en fast kostnad, utan allt räkans ut baserat på vad det är man behöver hjälp med och hur ofta.

Olika upplägg med varierande timpriser

läxhjälp pris

Vänder du dig SmartStudies privatundervisning så ligger timpriset från 236 kr, men som nämns ovan så kan priserna varierar mycket beroende på vad för upplägg och mängden hjälp som du vill ha. Om du tar hjälp av en privatlärare från Allakando läxhjälp så är det generella timpriset från 399 kr per timme. Detta pris inkluderas i ett av de vanligaste uppläggen, vilket är i form av ett klippkort. Detta ger dig tillgång till en privatlärare vid behov och är väldigt flexibelt. Så läxhjälp pris med klippkort är från 399 kr i timmen.

Fler upplägg med Allakando: 

  • Kontinuerlig läxhjälp. Detta alternativ innebär att du har lektioner en gång i veckan och med en lärare som är handplockad för dig. Antingen ses ni på ett bibliotek eller hemma hos dig. Läxhjälp pris för kontinuerlig läxhjälp ligger från 399 kr per timme. 
  • Läxhjälp i mindre grupper. Här kan du, tillsammans med 2 kompisar, dela på en privatlärare. Vanligtvis så görs detta också en gång per vecka. Läxhjälp pris för läxhjälp i mindre grupper är från 189 kr per timme.

Du får ett gratis prisförslag!

Du ska hitta ett läxhjälp pris som funkar för dig. För att göra detta så kan du höra av dig till de två rekommenderade utbildningsorganisationerna, detta genom att besöka deras hemsidor. Då kan du skicka in att du vill ha ett gratis prisförslag. De kommer att sedan kontakta dig, oftast via telefon för att få lite mer information om vad det är du vill ha läxhjälp med och hur ofta su själv känner att du vill ha läxhjälp.

Därefter kommer utbildningsspecialisterna att gå igenom detta upplägg som de tror kommer passa dina behov, och du får ett mer precis läxhjälp pris.

Vad kostar sämre betyg?

Ett sämre betyg är faktiskt en kostnad. Om du betänker att du kan få läsa om en kurs och sedan ta prov för att få upp betyget så blir det ju inte gratis. Det är inte bara en extra kurs och prov som kostar pengar. Du kommer ju antagligen att få lägga tid på detta som du skulle kunna använda till annat som att jobba extra.

Om du fokuserar på rätt sätt på studierna första gången du tar en kurs så är det värt en hel del. Det är så du måste tänka då du funderar på pris för privatundervisning.

Utvidgning av RUT-avdrag efterfrågas

De två rekommenderade läxhjälpsföretagen vill att alla ska kunna ta del av läxhjälp. Det ska inte vara en klassfråga. Ett RUT-avdrag för läxhjälp har tidigare funnits i Sverige. År 2007 infördes det och år 2013 ingick det även för läxhjälp, men är i dagsläget så ingår det inte för läxhjälp. Men det uppmanas kontinuerligt av utbildningsorganisationerna att avdraget återigen ska gälla för läxhjälp. Avdraget innebär att fler kan få möjlighet att söka sig till privat läxhjälp då det sänker kostanden för dig som elev.

Kontakta oss nu för mer information

Kom igång med läxhjälp idag!

Läxhjälp.nu logotyp

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Personlig privatlärare
  • Läxhjälp i hela Sverige
  • Läxhjälp hemma eller online
  • Läxhjälp för alla nivåer
  • Börja med en prova-på-lektion
  • Ingen bindningstid
  • 9 av 10 når sina studiemål
  • Nöjdhetsgaranti