Pedagogisk barnvakt i Stockholm
9 av 10 höjer betygen Få personlig läxhjälp

Vill du ta dina betyg till nästa nivå? En certifierad privatlärare hjälper dig att få en djupare förståelse i ämnena och förbättra studieteknik och planering.

Läs mer

Pedagogisk barnvakt i Stockholm

Föräldraskapet är fantastiskt, men också otroligt krävande. Det är viktigt att man inte försakar sitt eget sociala liv bara för att man har blivit förälder. Ett bra sätt för att få livspusslet att gå ihop är därför att ta hjälp av en av myNanny barnvakt Stockholm.

Många föräldrar i Stockholm upplever svårigheten i att balansera jobb, rollen som förälder, träning och socialt liv. Trots att många tampas med detta, pratar vi sällan om dessa svårigheter. Det är naturligt att prata om vikten av en bra arbetsmiljö och ett hållbart arbetsliv – men vi pratar alldeles för sällan om vikten av en bra hemmiljö och ett hållbart föräldraskap.

Som förälder tar man ett stort ansvar för sina barn och familjen som helhet. Det är naturligt och föredömligt, men man måste också göra vad man kan för att minska stressen i familjelivet. Det måste vara möjligt att ta hjälp med hämtning och lämning av barn, att få barnpassning en kväll när man ska äta middag i goda vänners lag eller få hjälp av en barnvakt när man ska träna.

Allt fler Stockholmare ser därför ett värde i att ta hjälp av en professionell och pedagogisk barnvakt. Den avlastning som det innebär att anlita en barnvakt är ovärderlig – det frigör tid för annat i livet som man tidigare inte haft tid med.

myNannys barnvakter utbildas och kvalitetssäkras

Många föräldrar kan känna att det är ett stort steg att låta någon annan passa ens barn. myNanny har därför arbetat mycket aktivt med sin rekryteringsprocess för att hitta de mest lämpliga barnvakterna. Av tusentals ansökningar är det enbart ett fåtal som sedan blir kallade till intervju – på grund av att kraven är så högt ställda.

De barnvakter som går vidare från intervjun, genomgår sedan en omfattande bakgrundskontroll där vi gör en helhetsbedömning av sökandens bakgrund. Medan många bara tittar på personens belastningsregister, gör vi en betydligt mer omfattande kontroll som syftar till att säkerställa att personen har ett fläckfritt förflutet.

Barnpassning med pedagogiskt inslag

myNanny har barnvakter med erfarenheter av barn från alla åldrar. Oavsett om barnet är lugnt eller aktivt – så matchas ditt barn ihop med rätt barnvakt. Om du som förälder efterfrågar barnvaktning med pedagogisk profil, så är myNanny rätt företag för dig. Skatteverket tillåter att en barnvakt under en mindre del av tiden för barnpassningen, får ägna sig åt just läxläsning. myNanny har barnvakter som kan erbjuda just detta till ditt barn. Dotterbolaget NannyPoppins kan du också höra av dig till. De följer samma rutiner och regler som moderbolaget. För att läsa mer kan du gå in på NannyPoppins barnvakt Stockholm.

Kontakta oss nu för mer information

Kom igång med läxhjälp idag!

Läxhjälp.nu logotyp

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Personlig privatlärare
  • Läxhjälp i hela Sverige
  • Läxhjälp hemma eller online
  • Läxhjälp för alla nivåer
  • Börja med en prova-på-lektion
  • Ingen bindningstid
  • 9 av 10 når sina studiemål
  • Nöjdhetsgaranti