Få privatlektioner nära dig

Välj bland utbildade privatlärare från Sveriges största läxhjälpsföretag! Vi erbjuder privatlektioner i hela Sverige i alla ämnen, för alla årskurser – i hemmet och online. Om du inte hittar rätt privatlärare för dig nedan, kan du också kontakta våra experter för hjälp!

Årskurs:Visar alla
Årskurs:
Ämne:Visar alla
Ämne:
Privatlektioner

Privatlektioner där du väljer din egen studiecoach

Varmt välkommen till läxhjälp.nu! På vår hemsida kan du välja bland utbildade och certifierade privatlärare i hela Sverige från landets största läxhjälpsföretag. De kan hjälpa dig i precis dina ämnen, oavsett nivå och förkunskaper.

Lektioner som ger toppresultat

Det är ingen slump att 9 av 10 når sina studiemål med våra privatlektioner. Den främsta nyckeln är att vi hjälper dig med att hitta precis rätt studiecoach för dig. En privatlärare som hjälper dig till såväl högre betyg som bättre motivation och studieteknik. Våra privatlärare finns för alla åldrar, från grundskola upp till gymnasium och universitetsnivå!

Få hjälp med att komma igång med privatlektioner

På läxhjälp.nu kan du bläddra bland ett urval av våra studiecoacher i hela Sverige. Hittar du ingen som passar kan du istället be en av våra experter hjälpa dig att välja bland vår databas med 5 000+ utbildade privatlärare, så att du får precis den pedagog som passar dig bäst.

Privatlektioner

Så fungerar våra privatlektioner

 • privatlektioner

  1 Gör en intresseanmälan

  Välj en studiecoach eller be oss hjälpa dig, så återkommer experter på Allakando, SmartStudies eller HPAkademin till dig!

 • Prova privatlektioner

  2 Prova en privatlektion

  Träffa din studiecoach för en prova-på-lektion utan bindning! Ni märker snabbt om ni är en bra match för varandra.

 • Privatlektioner i hela Sverige

  3 Nå toppresultat i skolan

  Fortsätt med effektiva privatlektioner där ni fokuserar på precis det du behöver för att nå dina mål — 9 av 10 höjer betygen!

Privatlektioner i alla ämnen och på alla nivåer

Tillsammans med våra partnerorganisationer har vi tillgång till tusentals privatlärare som kan hjälpa dig efter just dig och dina behov!

 • Personlig privatlärare i ett eller flera ämnen
 • Privatlektioner i hemmet eller online
 • Minska stressen och höj motivationen
Privatlektioner i matte

Få privatlektioner i matte, oavsett årskurs och nivå. Våra privatlärare förklarar så att just du förstår!

Mattehjälp privatlektioner

Få hjälp i matematik av en av våra noggrant utvalda privatlärare. Kontakta oss nu!

Privatlektioner Svenska

Hitta läslusten, bli en fena på att skriva och utöka ditt ordförråd. Få privatlektioner i svenska!

Privatlektioner Svenska

Få hjälp i svenska av en av våra noggrant utvalda privatlärare. Kontakta oss nu!

Privatlektioner Engelska

Få högre betyg genom att stärka din engelska i såväl tal och skrift som läsning. Kontakta oss för privatlektioner i engelska!

Privatlektioner Engelska

Få hjälp i engelska av en av våra noggrant utvalda privatlärare. Kontakta oss nu!

Privatlektioner Naturkunskap

Få privatlektioner i kemi, fysik, biologi och/eller teknik. Finns för alla nivåer, från grundskola och gymnasium till universitetsnivå.

Privatlektioner Naturvetenskap

Få hjälp i naturvetenskap av en av våra noggrant utvalda privatlärare. Kontakta oss nu!

Privatlektioner samhällsvetenskap

Få privatlektioner i geografi, historia, samhällskunskap, religion, ekonomi, juridik, psykologi och mycket mer!

Privatlektioner samhälssvetenskap

Få hjälp i samhällsvetenskap av en av våra noggrant utvalda privatlärare. Kontakta oss nu!

Privatlektioner Språk

Få privatlektioner i spanska, tyska, franska, italienska, japanska och/eller kinesiska.

Privatlektioner Språk

Få hjälp i moderna språk av en av våra noggrant utvalda privatlärare. Kontakta oss nu!

Mattehjälp privatlektioner
matematik

Välj ämne

Privatlektioner Svenska
svenska

Välj ämne

Privatlektioner Engelska
engelska

Välj ämne

Privatlektioner Naturvetenskap
naturvetenskap

Välj ämne

Privatlektioner samhälssvetenskap
samhällsvetenskap

Välj ämne

Privatlektioner Språk
moderna språk

Välj ämne

Familjer om våra privatlektioner

My Hedlund Om våra privatlektioner

”Trodde inte privatlektioner kunde göra så stor skillnad men oj vad jag hade fel! Min son har höjt sig i alla ämnen och känner mycket mindre stress!”

Stina Lennartsson Om våra privatlektioner

”Fantastiska privatlektioner! Läxhjälp.nu hjälpte oss att hitta en perfekt studiecoach som är engagerad, kunnig och oerhört motiverande!”

Nudara Issawi Om våra privatlektioner

”Vi har kontinuerliga privatlektioner och det funkar alldeles utmärkt för både vår dotter och vår studiecoach! Vi är så tacksamma för all hjälp!”

Alex Nilsson Om våra privatlektioner

”Deras privatlektioner är på en helt annan nivå! Grymma privatlärare som vet exakt hur elever ska strukturera upp skolan för att uppnå bättre resultat!”

Hilma Gren Om våra privatlektioner

”Vi är så nöjda med våra privatlektioner! Våra döttrar får hjälp både i hemmet och online och båda två är supernöjda!”

Populära upplägg för läxhjälp

Privatlektioner vid behov

Denna form av privatlektion lämpar sig bäst inför exempelvis prov och inlämningar, eller för att kunna ha en privatlärare tillgänglig när stöd behövs. Upplägget fungerar som ett klippkort med ett visst antal timmar läxhjälp.

Från 399 kr/t

Vårt mest populära alternativ

Löpande privatlektioner

Vårt mest populära alternativ. Sker vanligtvis med en eller två lektioner i veckan på 90-120 minuter per tillfälle. Kontinuerliga lektioner ger ökad struktur och absolut bäst resultat, både på kort och lång sikt.

Från 399 kr/t

Intensiva privatlektioner

Passar bäst vid kortare punktinsatser, såsom inför tentor och prov i enskilda kurser eller inför nationella proven. Få undervisning hur ofta du vill och under kortare eller längre sessioner och nå ditt mål!

Från 399 kr/t

Vanliga frågor om privatlektioner

Kan jag ansöka om en specifik privatlärare?

Absolut! På vår hemsida kan du bläddra bland flera certifierade och erfarna studiecoacher i hela Sverige.

I vilka ämnen kan jag få privatlektioner?

Du kan få privatlektioner i alla vanliga ämnen. Bland annat kan elever få privatlektioner i matematik, engelska, svenska, naturkunskap, kemi, biologi, fysik, teknik och företagsekonomi. Lektioner erbjuds även i mängder av språk, såsom spanska, tyska, franska, italienska, japanska, kinesiska. Elever kan även få lektioner i många samhällsorienterade ämnen, bland annat geografi, historia, juridik, filosofi, psykologi, religionskunskap och samhällskunskap.

Kan jag få privatlektioner oavsett var jag bor?

Absolut! Våra lektioner går att få i hela landet, oavsett om du bor i en storstad eller i utanför på landsbygden. Vi erbjuder privatlektioner i hemmet, på valfri plats eller online!

Vilka åldrar kan få hjälp?

Du kan få hjälp oavsett hur gammal du är eller vilken nivå du studerar. Vi har privatlärare för elever som går på grundskolan och gymnasiet till universitet och högskola.

Vad kostar en lektion från er?

Priset för våra privatlektioner varierar beroende lite på vilket upplägg. Bland annat beror det på hur ofta ni har lektioner och hur långa lektionerna är. Gemensamt är att alla priser börjar från 399 kronor per timme. Kontakta oss för ett gratis prisförslag!

Privatlektioner som gör skillnad

Vårt främsta mål på läxhjälp.nu är att alltid kunna erbjuda elever lektioner som alltid uppfyller elevens förväntningar och gärna överträffar dem! Läxhjälp handlar inte enbart om att hjälpa elever förbereda sig inför nästa prov eller tenta, utan det mycket mer än så. Vi lägger stor vikt vid att utveckla elever på det personliga planet.

En privatlärare från någon av våra partnerorganisationer fokuserar oerhört mycket på att hjälpa elever att höja sin motivation, stärka sitt självförtroende samt få nya kunskaper om effektivt pluggande i form av riktigt bra studieteknik. Lyckade lektioner handlar om att lära sig planera sitt skolarbete, arbeta med studieteknik så att man lär sig bättre och på ett mer effektivt sätt. Våra privatlektioner syftar till att ständigt hjälpa elever bli mer självständiga!

I vår databas med tusentals privatlärare har alla blivit specifikt utvalda efter sina ämneskunskaper och för sin förmåga att ge lektioner på ett pedagogiskt och stimulerande sätt.

Bland alla de studiecoacher ni kan välja så har alla genomgått en noggrann urvalsprocess innan de blivit anställda som privatlärare. En studiecoach från någon av våra samarbetspartners blir även kontinuerligt vidareutbildade i exempelvis internutbildningar i pedagogik och studieteknik.

Kom igång redan nu med privatlektioner

För att komma igång kan du antingen bläddra bland våra studiecoacher på hemsidan eller kontakta oss direkt. När du kommer i kontakt med oss hjälper våra erfarna utbildningsspecialister dig med att hitta en studiecoach som passar just dig och dina önskemål.

När vi hittat en lämplig privatlärare till dig kontaktar vi dig. Vanligtvis tar det ca 2 veckor innan vi hittar en studiecoach för just dig.

Nästa steg är en första prova-på-lektion. På denna lektion kan du och din utvalda privatlärare träffas och prata om hur kommande lektioner ska se ut.

När du väl kommer igång med din studiecoach kan du räkna med att det kommer att gå fort framåt, men inte snabbare än att du känner att du hänger med. Snart märker du hur din motivation ökas och ditt självförtroende stärks. Du kommer även lära dig om hur du pluggar effektivt vilket innebär att du inte behöver lägga ner lika mycket tid på dina skolarbeten framöver!

En av de största i Sverige

Läxhjälp.nu samlar privatlärare i hela sverige från landets största läxhjälpsföretag. 26 000+ får årligen hjälp till bättre studieresultat med våra samarbetspartners. Läs gärna mer om Allakando privatlektioner, SmartStudies privatlektioner och hjälp med högskoleprovet från HPAkademin.

Kontakta oss nu för ett gratis prisförslag

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig

Läxhjälp.nu logotyp

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Våra privatlektioner
 • Läxhjälp i hela Sverige
 • Läxhjälp hemma eller online
 • Läxhjälp för alla nivåer
 • Börja med en prova-på-lektion
 • Ingen bindningstid
 • 9 av 10 når sina studiemål
 • Nöjdhetsgaranti