Privatundervisning med personlig studiecoach

Välj bland utbildade privatlärare från några av Sveriges största läxhjälpsföretag! Vi erbjuder privatundervisning i hela Sverige i alla ämnen och för alla årskurser. Om du inte hittar rätt privatlärare för privatundervisning för dig nedan, kan du också kontakta våra experter för hjälp!

Årskurs:Visar alla
Årskurs:
Ämne:Visar alla
Ämne:

Så fungerar vår privatundervisning

 • Privatundervisning

  1 Gör en intresseanmälan

  Välj en studiecoach eller be oss hjälpa dig, så återkommer experter på Allakando, SmartStudies eller HPAkademin till dig!

 • Prova privatundervisning

  2 Prova privatundervisning

  Träffa din studiecoach för en prova-på-lektion utan bindning! Ni märker snabbt om ni är en bra match för varandra.

 • Privatundervisning i hela Sverige

  3 Nå toppresultat i skolan

  Fortsätt med effektiv privatundervisning där ni fokuserar på precis det du behöver för att nå dina mål — 9 av 10 höjer betygen!

Privatundervisning

Privatundervisning där du väljer din egen privatlärare

Välkommen till läxhjälp.nu! Här kan du välja bland våra utbildade och erfarna studiecoacher i hela Sverige från några av landets största läxhjälpsföretag. De kan hjälpa dig i precis dina ämnen, oavsett nivå och förkunskaper.

Privatundervisning som ger resultat

Det är ingen slump att hela 9 av 10 når sina studiemål med vår privatundervisning. Nyckeln är att vi hjälper dig med precis rätt privatlärare, som hjälper dig till såväl högre betyg som bättre motivation och studieteknik. Privatundervisningen finns för alla åldrar, från grundskola upp till gymnasium och universitetsnivå!

Få hjälp med att hitta rätt privatundervisning

På vår hemsida kan du bläddra bland våra privatlärare i hela Sverige. Du kan också be en av våra experter hjälpa dig att välja bland vår databas med 5 000+ utbildade studiecoacher, så att du får precis den pedagog som passar dig bäst.

Privatundervisning

Privatundervisning i alla ämnen och på alla nivåer

Genom våra partnerorganisationer har vi tillgång till tusentals privatlärare i hela Sverige som kan hjälpa er att nå studiemålen på rekordtid med privatundervisning.

 • Personlig studiecoach i ett eller flera ämnen
 • Privatundervisning som höjer betygen
 • Släpp stressen och öka motivationen
Privatundervisning matte

Få privatundervisning i matte, oavsett årskurs och nivå. Våra privatlärare förklarar så att just du förstår!

Mattehjälp Privatundervisning

Få hjälp i matematik av en av våra noggrant utvalda privatlärare. Kontakta oss nu!

Privatundervisning Svenska

Hitta läslusten, bli en fena på att skriva och utöka ditt ordförråd. Få privatundervisning i svenska!

Privatundervisning Svenska

Få hjälp i svenska av en av våra noggrant utvalda privatlärare. Kontakta oss nu!

Privatundervisning Engelska

Få högre betyg genom att stärka din engelska i såväl tal och skrift som läsning. Kontakta oss för privatundervisning i engelska!

Privatundervisning Engelska

Få hjälp i engelska av en av våra noggrant utvalda privatlärare. Kontakta oss nu!

Privatundervisning Naturkunskap

Få privatundervisning i kemi, fysik, biologi och/eller teknik. Finns för alla nivåer, från grundskola och gymnasium till universitetsnivå.

Privatundervisning Naturvetenskap

Få hjälp i naturvetenskap av en av våra noggrant utvalda privatlärare. Kontakta oss nu!

Privatundervisning samhällsvetenskap

Få privatundervisning i geografi, historia, samhällskunskap, religion, ekonomi, juridik, psykologi och mycket mer!

Privatundervisning samhälssvetenskap

Få hjälp i samhällsvetenskap av en av våra noggrant utvalda privatlärare. Kontakta oss nu!

Privatundervisning Språk

Få privatundervisning i spanska, tyska, franska, italienska, japanska och/eller kinesiska.

Privatundervisning Språk

Få hjälp i moderna språk av en av våra noggrant utvalda privatlärare. Kontakta oss nu!

Mattehjälp Privatundervisning
matematik

Välj ämne

Privatundervisning Svenska
svenska

Välj ämne

Privatundervisning Engelska
engelska

Välj ämne

Privatundervisning Naturvetenskap
naturvetenskap

Välj ämne

Privatundervisning samhälssvetenskap
samhällsvetenskap

Välj ämne

Privatundervisning Språk
moderna språk

Välj ämne

Familjer om vår privatundervisning

Sigrid Henningsson Om vår privatundervisning

”Kan verkligen rekommendera deras privatundervisning. Vår dotter har höjt sig i alla ämnen samtidigt som hon känner mycket mindre stress!”

Dunja Bezold Om vår privatundervisning

”Läxhjälp.nu är snabba, enkla och väldigt professionella! Vår son är så nöjd med sin privatundervisning! Stort tack!”

Amanda Lerche Om vår privatundervisning

”Det märks att de har gedigen erfarenhet av att hitta rätt studiecoach till rätt elev! Vår privatlärare Adam passar perfekt för vår son!”

Lotta Nordin Om vår privatundervisning

”Fem stjärnor utan tvekan! Effektiv och engagerande privatundervisning som ger resultat på flera olika plan. Vi är så nöjda!”

Asta Wikström Om vår privatundervisning

”Jag har endast bra saker att säga om privatundervisningen! Min dotter har redan höjt betygen i flera ämnen på väldigt kort tid.”

Populära upplägg för privatundervisning

Privatundervisning vid behov

Denna form av privatundervisning lämpar sig bäst inför exempelvis prov och inlämningar, eller för att kunna ha en privatlärare tillgänglig när stöd behövs. Upplägget fungerar som ett klippkort med ett visst antal timmar läxhjälp.

Från 399 kr/t

Vårt mest populära alternativ

Löpande privatundervisning

Vårt mest populära alternativ. Sker vanligtvis med en eller två lektioner i veckan på 90-120 minuter per tillfälle. Kontinuerlig privatundervisning ger ökad struktur och absolut bäst resultat, både på kort och lång sikt.

Från 399 kr/t

Intensiv privatundervisning

Passar bäst vid kortare punktinsatser, såsom inför tentor och prov i enskilda kurser eller inför nationella proven. Få undervisning hur ofta du vill och under kortare eller längre sessioner och nå ditt mål!

Från 399 kr/t

Vanliga frågor om vår privatundervisning

Kan jag ansöka om en specifik privatlärare?

Absolut! Hos oss kan du bläddra bland certifierade privatlärare i hela Sverige, som kan ge privatundervisning anpassad för dig.

I vilka ämnen kan jag få privatundervisning?

Vi erbjuder privatundervisning i alla vanliga ämnen. Bland annat finns vår privatundervisning i matematik, engelska, svenska, naturkunskap, kemi, biologi, fysik, teknik och företagsekonomi. Privatundervisning erbjuds även i mängder av språk, såsom spanska, tyska, franska, italienska, japanska, kinesiska. Privatundervisningen finns även för många samhällsorienterade ämnen, bland annat geografi, historia, juridik, filosofi, psykologi, religionskunskap och samhällskunskap.

Finns er privatundervisning i hela Sverige?

Självklart! Vår privatundervisning finns i hela landet och du kan få en personlig studiecoach oavsett om du bor i en storstad eller ute på landsbygden!

För vilka åldrar finns er privatundervisning?

Vi erbjuder privatundervisning för alla åldrar och årskurser, från grundskolan och gymnasiet till universitet och högskola.

Var träffar jag min privatlärare?

Vår privatundervisning är väldigt flexibel och kan ske såväl i hemmet, på valfri plats eller online. Ni väljer själva och kan kombinera!

Vad kostar er privatundervisning?

Priset för privatundervisning varierar beroende på vilket upplägg ni väljer. Det beror bland annat på hur ofta ni har privatundervisning och hur långa lektionerna är. Alla priser börjar från 399 kronor per timme, kontakta oss för ett gratis prisförslag för skräddarsydd privatundervisning!

Privatundervisning som ger toppresultat

För oss på läxhjälp.nu är det väldigt viktigt att kunna erbjuda privatundervisning som alltid uppfyller era förväntningar och gärna överträffar dem. Det handlar inte bara om privatundervisning som hjälper till med att förbereda inför prov och tentor, utan vårt mål är att alltid hjälpa elever med mer än så. Vad detta betyder är att vi lägger stor vikt vid att utveckla elever på det personliga planet.

En studiecoach från någon av våra partnerorganisationer lägger stor vikt vid att hjälpa elever med att öka sin motivation, stärka sitt självförtroende samt lära ut om riktigt bra studieteknik. Lyckad privatundervisning handlar om att lära sig planera sitt skolarbete, arbeta med studieteknik så att man lär sig bättre och på ett mer effektivt sätt. Vi jobbar ständigt med att hjälpa elever bli mer självständiga!

I vår databas med tusentals studiecoacher har alla blivit utvalda utefter sina ämneskunskaper och för sin förmåga att ge privatundervisning på ett pedagogiskt och stimulerande sätt.

Alla privatlärare som ni kan välja mellan har genomgått en noggrann urvalsprocess innan de blir anställda som studiecoacher. Det läggs även stor vikt vid att privatlärarna skall fortsätta att utvecklas efter anställning. De blir kontinuerligt vidareutbildade genom exempelvis internutbildningar i pedagogik och studieteknik.

Förbättra betyg studieteknik och motivation

Oavsett om utmaningen handlar om att lösa de mest avancerade ekvationerna inom matematik, eller kanske bara att få till multiplikationstabellen, så är det värdefullt att ha en person som följer med en i skolarbetet.

Privatundervisning med en personlig studiecoach kan hjälpa till med att skapa struktur i studierna samt planera och sätta mål. Privatundervisning har därför potential att göra stor skillnad. Bara faktumet att eleven har en studiecoach vid sin sida som fokuserar på elevens behov och önskemål är en unik företeelse i jämförelse med stökiga klassrum och stora klasser.

När privatundervisningen sedan sker kontinuerligt är detta en stor bonus då det hjälper till att skapa en rytm i arbetet som i sin tur gör det enklare att nå målsättningarna.

En av de största i Sverige på privatundervisning

Läxhjälp.nu samlar privatlärare i hela sverige från några av landets största läxhjälpsföretag. 26 000+ får årligen hjälp till bättre studieresultat med våra samarbetspartners. Läs gärna mer om Allakando privatundervisning, SmartStudies privatundervisning och hjälp med högskoleprovet från HPAkademin.

Kontakta oss nu för privatundervisning

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig

Läxhjälp.nu logotyp

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Vår privatundervisning
 • Läxhjälp i hela Sverige
 • Läxhjälp hemma eller online
 • Läxhjälp för alla nivåer
 • Börja med en prova-på-lektion
 • Ingen bindningstid
 • 9 av 10 når sina studiemål
 • Nöjdhetsgaranti