Studentbostäder.nu – Hjälper dig hitta studentbostad

Studentbostäder.nu är den kompletta sajten för allt som har med ditt studentboende att göra. Från tips vart du kan vända dig för att söka bostad i olika studentstäder till praktiska råd och checklistor kring allt som har med processen att flytta hemifrån, teckna egen hemförsäkring, hitta extrajobb och liknande.

Utbildningssidan.se – Hitta och jämför utbildningar, kurser och studentjobb.

Utbildningssidan.se är en av Sveriges största sök & jämförelse-site för utbildningar, kurser och studentjobb. Här kan du även hitta massor av studietips, karriärtips och rabatter.  Kanske kan du skriva ditt examensarbete, hitta ett traineeprogram eller extrajobb hos din drömarbetsgivare.

Piraja.se – En blogg för studenter och Young professionals

Piraja har blivit en av Sveriges största studentbloggar som blandar studier och karriärtips med nöjen. Piraja.se är bl.a. fullspäckad med artiklar från magasinen Chili, Piraja & Studentmagasinet.

Hitta och sälj kurslitteratur

Campusbokhandeln kan du båda köpa både ny och begagnad kurslitteratur. Du kan också sälja din gamla kurslitteratur och hjälpa en annan student att spara en slant.

Sveriges största sida för omdömen och åsikter om skolor

Står du inför ett gymnasieval och vill ta reda på mer om vilka skolor som finns att välja på? På SchoolParrot kan du få information om vilka skolor som finns nära dig samt ta del av tidigare omdömen.

Vill du veta mer om läxhjälp? Fyll i formuläret!

Kom igång med läxhjälp idag!

Läxhjälp.nu logotyp

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Personlig privatlärare
  • Läxhjälp i hela Sverige
  • Läxhjälp hemma eller online
  • Läxhjälp för alla nivåer
  • Börja med en prova-på-lektion
  • Ingen bindningstid
  • 9 av 10 når sina studiemål
  • Nöjdhetsgaranti