Läxhjälp Gävle
9 av 10 höjer betygen Få personlig läxhjälp

Vill du ta dina betyg till nästa nivå? En certifierad privatlärare hjälper dig att få en djupare förståelse i ämnena och förbättra studieteknik och planering.

Läs mer

Läxhjälp Gävle

Hitta en trygg privatlärare i Gävle som kan hjälpa dig att nå dina studiemål. Behöver du läxhjälp i Matematik? Svenska, Engelska, andra språk eller naturämnen? Här finns lösningen. I Gävle rekommenderar vi Allakando läxhjälp Gävle & SmartStudies läxhjälp Gävle för dig som vill få bästa möjliga resultat. Detta gäller oavsett om du behöver läxhjälp i Gävle för gymnasiet, läxhjälp Gävle för grundskolan eller studiehjälp Gävle på andra nivåer.

I vilka ämnen kan jag få läxhjälp Gävle?

De partners vi rekommenderar för privatlärare, studiehjälp & läxhjälp Gävle kan hjälpa till i alla ämnen. Allt från erfarna mattelärare för mattehjälp Gävle till läxhjälp språk.

Bland annat finns läxhjälp Gävle i Matematik, Engelska, Svenska, Naturkunskap, Kemi, Biologi, Fysik, Teknik, Företagsekonomi, Spanska, Tyska, Franska, Italienska, Japanska, Kinesiska, Geografi, Historia, Juridik, Filosofi, Psykologi, Religionskunskap, Samhällskunskap med mera.

Några exempel på fler ämnen där läxhjälp Gävle
kan hjälpa till:

 • Matematik årskurs 1-3 (lågstadiet), Matematik årskurs 4-6 (mellanstadiet), Matematik årskurs 7-9 (högstadiet).
 • Matematik 1a, Matematik 1b, Matematik 1c, Matematik 2a, Matematik 2b, Matematik 2c, Matematik 3b, Matematik 3c, Matematik 4, Matematik 5, Matematik – specialisering.
 • Kemi årskurs 1-3 (lågstadiet), Kemi årskurs 4-6 (mellanstadiet), Kemi årskurs 7-9 (högstadiet), Kemi 1, Kemi 2.
 • Biologi årskurs 1-3 (lågstadiet), Biologi årskurs 4-6 (mellanstadiet), Biologi årskurs 7-9 (högstadiet), Biologi 1, Biologi 2, Bioteknik.
 • Fysik årskurs 1-3 (lågstadiet), Fysik årskurs 4-6 (mellanstadiet), Fysik årskurs 7-9 (högstadiet), Fysik 1a, Fysik 1b1, Fysik 1b2, Fysik 2, Fysik 3.
 • Svenska årskurs 1-3 (lågstadiet), Svenska årskurs 4-6 (mellanstadiet), Svenska årskurs 7-9 (högstadiet), Svenska 1, Svenska 2, Svenska 3, Litteratur, Retorik, Skrivande, Svenska som andraspråk.
 • Engelska årskurs 1-3 (lågstadiet), Engelska årskurs 4-6 (mellanstadiet), Engelska årskurs 7-9 (högstadiet), Engelska 5, Engelska 6, Engelska 7.

Var kan jag få en privatlärare Gävle? Finns ni även utanför Gävle?

Du kan få läxhjälp i hela Sverige, oavsett om du bor i storstad eller på landsbygd. Läxhjälp.nu är en del av ett av Sveriges största läxhjälpsföretag och hjälper er oavsett om ni behöver läxhjälp hemma eller läxhjälp centralt. Läxhjälpen i Gävle finns i hela området, såväl som exempelvis läxhjälp Alderholmen, Andersberg, Bomhus, Brynäs, Fredriksskans, Hagström, Hemlingby, Hemsta, Hille, Lexe, Stigslund, Sätra, Villastaden, Tolvfors och Åbyggeby.

Läxhjälp nu - Privatlärare, Studiehjälp, Mattehjälp

Läxhjälp som gör verklig skillnad i skolan

Läxhjälp är inte bara ett sätt att klara ett enskilt nationellt prov i matematik. Inte heller att nå det där sista betyget i fysik. När läxhjälpen är riktigt bra, hjälper privatläraren inte bara till med att stärka ämneskunskap. Nej, utan även motivation och studieteknik. Att få en studiecoach och mentor i läxhjälp Gävle som verkligen anpassar undervisningen för dig är det viktiga. En förebild i läxhjälp Gävle som lär dig att inte bara klara nästa uppgift, utan som ger dig läxhjälp som ger dig viktiga färdigheter för resten av livet!

Pris för läxhjälpen – vad kostar läxhjälp Gävle?

Priset för läxhjälp Gävle varierar mycket mellan företag. Hos våra rekommenderade läxhjälpsföretag är priset från 399 kronor per timme. Det är både för löpande lektioner och klippkort på ett visst antal timmar. Timpriset för läxhjälp Gävle kan även bli lägre, från 189 kronor per timme, om flera elever delar på samma privatlärare!

Baserat på vilket upplägg man väljer kommer priset att variera. Hos de rekommenderade företagen för läxhjälp och studiehjälp så ställs det ett antal frågor för att ta reda på vad du har för behov. Därefter så kan de presentera ett förslag på upplägg och ett mer exakt kostnadsförslag för läxhjälp Gävle.

Läxhjälpare och mattehjälp anpassad för dig!

Kom igång med en prova-på-lektion i läxhjälp Gävle! Den är bara ett samtal bort och sedan matchas du med en riktigt duktig lärare. Vi hjälper dig med studierna i hela Sverige. Det gäller oavsett om du bor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Lund, Västerås, Helsingborg, Linköping eller andra storstäder — eller om du befinner dig långt utanför en större stad.

Så fungerar läxhjälp i Gävle

Efter så många år av läxhjälp till elever i Gävle så vet vi vad som krävs för att vända en negativ studietrend. Det spelar ingen roll hur långt efter du har halkat. Vi har privatlärare i läxhjälp Gävle som kan hjälpa dig att äntligen förstå. Det ämne som just nu är rena rama pinan för dig kommer snart att vara ett av dina bästa. Detta helt enkelt för att det blir intressant att plugga då du förstår hur du ska göra. Dessutom så är det en sporre att inse att du kan lära dig precis allt som du vill lära dig.

Såhär fungerar läxhjälp i Gävle…

En privatlärare i Gävle för dig

Du börjar med att kontakta oss för att berätta vad du behöver hjälp med. Vi ser närmre på vilka ämnen det rör sig om och vilka kurser. Du kan också berätta när du har mest tid över till läxläsning. När vi har denna information så ser vi närmre på möjliga privatlärare som finns nära dig. Det är viktigt att den som kommer för att ge dig privatundervisning i läxhjälp Gävle finns lokalt. Med minskad restid så hinner ni mer.

När vi tror att vi har en bra lärare i läxhjälp Gävle för dig så får ni träffas.  Det första mötet är till för att ni ska kunna bekanta er och prata mer om hur studierna kommer att gå till. Privatläraren visar dig hur ni kommer att jobba med motivation och målsättning, och så kan ni göra upp en plan för när ni ska träffas och var.

Om du känner att den lärare som vi skickar inte är rätt så går det att byta. Ibland så kan det ju vara så att scheman inte går ihop eller att du helt enkelt inte tycker att era personligheter matchar. Vi kan dock av erfarenhet säga att det för mesta blir rätt från start.

Regelbunden läxhjälp

Du kommer att få regelbunden mattehjälp och annan studiehjälp med läxhjälp Gävle. Det här är viktigt. I början så kan det vara lite tungt. Detta särskilt då du behöver hjälp med ett ämne som har varit eftersatt länge. Ni måste ju ta igen det som du har missat och sedan jobba vidare med kursen som du tar just nu. Om det är så att du ska klara ett prov som ligger mycket nära i tiden så kanske ni måste träffas flera gånger i veckan för att du ska lyckas med detta.

Utvärdering och nya mål

Du kommer också att utvärdera den läxhjälp i Gävle som du får. Du och din privatlärare ser över det som ni har lärt in. Ni ser på hur proven gick och hur du uppfyller de mål som har satts upp. Det här hjälper dig att fortsätta kämpa. Kunskapen om hur du sätter mål, når dessa och utvärderar är också något som hjälper dig att studera vidare på egen hand utan privatlärarens hjälp. Läxhjälp Gävle finns med dig från start, och ser till att du når dina mål!

Är du ute efter att samla på dig mer arbetslivserfarenhet och få ersättning kan vi tipsa dig om att söka in till att bli barnvakt i din stad. Du kan gå in på myNanny barnvakt Gävle eller NannyPoppins barnvakt Gävle och läsa mer.

Kontakta oss nu för mer information

Kom igång med läxhjälp idag!

Läxhjälp.nu logotyp

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Personlig privatlärare
 • Läxhjälp i hela Sverige
 • Läxhjälp hemma eller online
 • Läxhjälp för alla nivåer
 • Börja med en prova-på-lektion
 • Ingen bindningstid
 • 9 av 10 når sina studiemål
 • Nöjdhetsgaranti