Test av körkortsfrågor hos Körkort.se
9 av 10 höjer betygen Få personlig läxhjälp

Vill du ta dina betyg till nästa nivå? En certifierad privatlärare hjälper dig att få en djupare förståelse i ämnena och förbättra studieteknik och planering.

Läs mer

Test av körkortsfrågor hos Körkort.se

För i tiden innebar ”ta körkort” att man var tvungen att plugga körkortsteori i många långa timmar från tråkiga teoriböcker, det fanns inga direkta genvägar. Eventuellt kunde man gå en teorikurs på körskola, men körskola har i alla tider varit ett dyrt ”nöje”. Nuförtiden finns det dock ett alternativ – hemsidan Körkort.se erbjuder nämligen körkortsfrågor. Tanken bakom systemet med körkortsfrågor är att man svarar på frågor som rör körkortsteori och som till sitt upplägg är väldigt snarlika de prov och de körkortsfrågor som kommer på det riktiga teoriprovet.

Men fungerar det? Ja, till stor del fungerar det faktiskt alldeles utmärkt.  Den snygga och inbjudande förstasidan låter en logga in även med Facebook, vilket gör att man sparar tid och slipper fylla i registreringsformulär, kolla sin mejl och så vidare. När man loggat in har man en rad möjligheter, man kan välja Övning för att öva på 10-50 frågor i olika kategorier (eller blandade frågor), man kan plugga på Vägmärken, man kan även göra Teoriprov vilket innebär att man får svara på 65 frågor på samma tid som det riktiga teoriprovet. Du måste ha 52 rätt, precis som det riktiga provet.

Valmöjligheterna är många och du kan plugga på frågor från enstaka kategorier också, t.ex. Förbudsmärken eller Fordonskännedom. En mycket bra funktion är möjligheten att skapa nya test utifrån frågor som du tidigare svarat fel på, på så sätt kan du snabbt täppa igen eventuella kunskapsluckor.

Programmet har en snygg grafisk statistikfunktion där du kan följa dina framsteg. Härifrån kan du också gå igenom alla gamla prov, något som är rekommenderat när du pluggar med körkortsfrågor. Då får du nämligen se förklaringar till alla frågor, genom att läsa dessa lär du dig all körkortsteori som du behöver för att klara teoriprovet.

Körkortsfrågor är ett modernt, lättanvänt och praktiskt sätt att lära sig körkortsteorin på inför teoriprovet och vi rekommenderar Körkort.se varmt till alla som ska ta körkort!

Kontakta oss nu för mer information

Kom igång med läxhjälp idag!

Läxhjälp.nu logotyp

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Personlig privatlärare
  • Läxhjälp i hela Sverige
  • Läxhjälp hemma eller online
  • Läxhjälp för alla nivåer
  • Börja med en prova-på-lektion
  • Ingen bindningstid
  • 9 av 10 når sina studiemål
  • Nöjdhetsgaranti